Poručivanje

Proces poručivanja prozvoda na www.dechkotzar.com otpočinje odabirom valute plaćanja iz padajućeg menija u gornjem desnom uglu sajta. Pri odabiru EUR, naplata se vrši preko 2checkout sistema naplate, koji omogućava plaćanje platnim karticama. Ukoliko se izabere RSD, plaćanje se vrši pouzećem preko Post Express kurirske službe.

Nakon odabira valute, sledeći korak u online kupovini je pronalaženje odgovarajućeg proizvoda koji želite da kupite. Klikom na dugme Add to cart otpočinjete proces naručivanja.

U Shopping cart se nalaze svi proizvodi koje ste naručili. Proizvode za koje se u međuvremenu odlučite da izbacite iz korpe to možete učiniti jednostavnim klikom. Tek kada ste zadovoljni sadržajem koji je u vašoj Korpi krenite na sledeći korak u online kupovini klikom na Checkout. Na Checkout strani je potrebno pažljivo uneti sve podatke, a zatim klikom na Place order završavate vašu kupovinu. rolex gmt master replica

Odmah nakon naručivanja kupac na e-mail adresu dobija Potvrdu porudžbine.

 

Plaćanje

EUR – Plaćanje se vrši platnim karticama preko 2checkout sistema naplate.

RSD – Plaćanje se vrši pouzećem preko Post Express kurirske službe. U ovom slučaju shipping i billing adresa uvek mora da bude ista.

 

Dostava

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši PostExpress kurirska služba. Troškovi dostave posebno se naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Više informacija o ceni poštarine možete videti na sajtu Post Express-a. Kalkulator troškova Post Express-a možete videti ovde.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se ipak desi da poštar ne ostavi izveštaj, u pošti se sa brojem pošiljke može preuzeti paket u roku od 5 dana. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 dana.

 

Reklamacije

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]

 

Povraćaj kupljene robe

U slučaju zamene kada da ne odgovara model ili veličina proizvoda, kupac snosi troškove transporta. Kupac pre vraćanja robe treba da obavesti DechkoTzar online shop o zameni putem emaila ([email protected]).

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Dechkotzar online shop zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila na [email protected]